Glassoort bepalen

Welke voordelen bied HR++ dubbel glas

Hieronder volgen de argumenten om voor HR++ glas. te kiezen:

Comfortabel warm:

De isolerende werking verhoogt hoe warm de woning voor de zintuigen is. Een tocht die dicht bij het raam werd gevoeld, verdwijnt.

Energiegebruik:

HR++ glas verbruikt minder energie omdat er een aanzienlijke vermindering is van het warmteverlies. U belast ook het klimaat minder omdat u minder energie verbruikt.

Uw energiekosten gaan flink dalen:

Door het verminderde verbruik geeft u minder geld uit aan energie. U krijgt dus uw HR++ glas terug.

Waardegroei:

Het is aantrekkelijker om een woning te kopen die betaalbaar en comfortabel is.

Subsidie:

krijgen voor isolatieglas, zoals HR++ glas, is een optie.

inbraakwerend:

het breken van dubbel glas is een grotere uitdaging, vooral als u kiest voor veiligheidsglas.

Welke voordelen bied HR+++ triple glas

De belangrijkste voordelen hebben vooral betrekking op comfort. Onvoldoende beglazing leidt ’s nachts tot koude plekken rond de ramen, die tocht veroorzaken, warmte van u afvoeren als u ernaast zit en condensatiestromen langs de ruiten veroorzaken. Dit gebeurt wanneer de muren, het dak en de vloer van een huis geïsoleerd zijn, maar de beglazing niet.

Opdat de warme omhulling van de woning consistent zou functioneren, moet de standaard van het glas in wezen overeenstemmen met de standaard van de isolatie overal in de woning.

Thermisch comfort:

Hoewel een raam met dubbele beglazing meer dan voldoende is, is een raam met driedubbele beglazing iets comfortabeler omdat het de warmte iets beter vasthoudt (de oppervlaktetemperatuur van een modern, energie-efficiënt raam met dubbele beglazing in een tot 21°C verwarmde kamer bedraagt 16°C, tegenover 18°C voor een raam met driedubbele beglazing).

Akoestische prestaties en geluidsreductie:

Ramen met dubbele beglazing hebben een Rw32-reeks van akoestische prestaties. Met sommige types driedubbele beglazing kan dit worden verhoogd tot de lage 40-er jaren, wat het verschil maakt tussen een rustgevende nachtrust en een die wordt verstoord op een drukke weg.

Minder risico op condensatie

De warmte wordt binnen de structuur gehouden, wat normaliter voorkomt dat de koude buitentemperatuur reageert met de warme binnenlucht om condensatie te veroorzaken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lagere U-waarden van ramen met driedubbele beglazing, waardoor problemen met interne condensatie tot een minimum worden beperkt. (Vochtige kamers, droogtrommels en onvoldoende ventilatie dragen echter in de eerste plaats bij tot een hoge vochtigheidsgraad binnen, wat leidt tot interne condensatie).

Subsidie

krijgen voor isolatieglas, zoals HR+++ glas, is een optie. Dit is bij het opgeven van 2 maatregelen zelfs 133 euro per m2 glas.

Uw energiekosten gaan nog meer dalen als bij hr++ glas:

Door het verminderde verbruik geeft u minder geld uit aan energie. U krijgt dus uw triple glas terug.

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Bij Kozijnen Deurne staan we altijd klaar om onze klanten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor hun nieuwe kozijnen. Onze zorg voor onze klanten begint met een gratis afspraak. Het is gemakkelijk en snel om een afspraak in te plannen. Door het invullen van het aanvraagformulier zullen wij ons uiterste best doen om een afspraak voor u in te plannen op een tijd en locatie die het beste bij u past. 

timmerman kozijnen Venray

OVERIGE DIENSTEN

Nog meer verduurzamen?

DUURZAAM

Bij Kozijnen Deurne staan we volledig achter het verbeteren van de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand. Ons team is toegewijd aan het bieden van een uitgebreid aanbod aan verduurzamingsoplossingen, waaronder niet alleen kozijnen en ramen, maar ook airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Wij geloven dat elke verduurzamingsstap die u neemt, bijdraagt aan het creëren van een beter en gezonder leefklimaat voor zowel u als onze planeet. Wij werken graag samen met u om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen en het comfort en de energie-efficiëntie te verhogen. Laat ons samenwerken aan een duurzame toekomst!

verduurzamen, split unit airco-systemen Deurne

Airconditioning

Wij bieden verschillende aircosystemen aan, van standaard tot de meest uitgebreide systemen.

warmtepomp kozijnen venray

Warmtepomp

Tot wel €3500 subsidie op onze warmtepompen, u kunt ook bij ons terecht voor uw vloerverwarming.

verduurzamen, zonnepanelen keuze Deurne

Zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit panelen en materialen, zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Contact opnemen

Kozijnen Venray is onderdeel van J&S Verduurzaming. Gebruik één van de onderstaande contactmogelijkheden of plan een gratis afspraak in via het onderstaande afspraakformulier.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Menu

Nieuwe kozijzen laten installeren? Wij ontzorgen je tijdens het gehele traject!

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.